Софи Маринова се сдоби  с корона от злато и камъни

...
Софи Маринова се сдоби  с корона от злато и камъни
Коментари Харесай

Мил жест: Как Меди изненада Софи Маринова?

Софи Маринова се сдоби  с корона от злато и камъни по поръчка. Кралският аксесоар бе поднесен от артиста Меди и организаторката на концертите й Сашка. Софи не желала охолно празненство, тъй като тази година загуби татко си, за това събрала единствено най-близките хора. Петнадесет души се събрали на празненството., с които изпълнителката на „ Стари рани “ е в положително и неприятно.

Синът й Лоренцо пък подарил на именитата си майка отмора в чужбина, на топло място, тъй като в последно време доста напрежение се стоварило върху нея. Тези дни той бе видян с хубавица, включително и на рождения ден на Софка. Тя му била другарка от преди, само че не можело да се каже, че има публична възлюбена.

Софи Маринова е сама след раздялата си с Гринго. Отдала се е единствено на работа и няма време за обич. Ще пусне няколко хитови части за празните.

Софи бе оплюта поради визията си на празненството. Из мрежата се вихрят мнения, че гримьорите са се подиграли с именитата певица. Тя била гримирана в жанр „ Клоунът “. Червеното червило на Маринова е размазано, като че ли е яла лютеница и това й придава смешен тип. Шокът се добавя и от ансамбълче в златисто и зелено, показващо изскочилия търбух на гласовитата певица.

Автор: signal.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР